Nacon • Simulering • Sport
Optimized for Xbox Series X|S
9 Supported languages

Description

Xbox Series X|S-version af Tour de France 2021 kan IKKE SPILLES på Xbox One. Nye features: - Alle 21 etaper af 2021-ruten gengives troværdigt - En opdateret My Tour-mode med flere tilpasningsmuligheder - En mere realistisk adfærd af feltet - Fornyet målsætningssystem - En ny restitutionsmekanik - Officielle mærker (Lazer, Specialized, Vision, Rudy project, Corima, HJC, Canyon, POC, Merida) - Opdateret database (ryttere, ratings) Spil som din egen rytter eller administrer dit hold I Pro Team-mode står du i spidsen for et hold som skal bevise sit værd for at nå til tops i Pro Cycling-holdklassementet. Dit hold starter nederst, men du kan blive inviteret til at deltage i de store løb, hvis arrangørerne ser, at dine resultater er gode nok. Du kan oprette og gradvist højne niveauet af din egen rytter i Pro Leader-mode, mens du forsøger at blive den næste cykellegende, der konkurrerer mod ryttere som Primoz Roglic, Tedej Pogacar med flere. Du kan vælge mellem fire forskellige profiler: Bjergrytter, Sprinter, Puncher og Alsidig. Dette er et kritisk valg, hvis dit mål er at vinde en Grand Tour eller specialisere dig i klassikerne! Lav din egen Tour Min Tour-mode er blevet opdateret for at give dig mere frihed. Med den nye brugerflade er det nu lettere at tilpasse din "Min Tour" (hviledage, etaper, hold). Du kan nu vælge listen over deltagende hold og nationale hold. Vælg mellem 89 etaper for at oprette dit løb. Nyd et stort indhold Spillet inkluderer de 19 World Tour-hold og deres trøjer samt holdene Alpecin-Fenix, B&B Hotels P/B KTM, Team Arkéa - Samsic og Total Direct Energie. Der er også mange officielle løb (Paris-Roubaix, Paris-Nice, LBL osv.) Et mere realistisk felt Vi har opdateret rytternes handlinger i feltet for at genskabe den adfærd, der findes i rigtige løb: - Favoritterne kører tættere på hinanden - Den gule trøje er bedre placeret foran i feltet - Forfølgelse af tidlige udbrud er mere realistisk med færre involverede hold, hvilket giver den førende rytters hold en fordel, i lighed med den virkelige verden - De hold, der vil indhente udbryderne, men som ikke angriber eller mindsker feltet i løbet på det flade stykke, har nu ensartet opførsel Fornyede målsætninger Inden starten af hver etape kan du nu indstille målsætningen for hver rytter takket være en ny "Vælg rytter"-side, der indeholder alle de oplysninger, du har brug for til at foretage dit valg (rangordning, rolle, kondition på løbsdagen). Dit valg påvirker naturligvis rytteres adfærd og beslutninger under løbet. En ny restitutionsmekanik Vores mål er at tilbyde bedre synlighed af ændringer i konditionen og give ryttere, der restituere sig godt i Grand Tours, mere betydning. Restitution mellem etaper og løb er afgørende for dine rytteres succes. I Tour de France 2021 har vi udviklet en restitutionsprofil baseret på restitutionsrating. Jo lavere rating, jo mere påvirker restitutionsprofilen løbsdagens kondition negativt.